Brummense Popquiz op derde kerstdag

Ook de zesde editie van Popquiz Brummen kan zich verheugen in de enthousiaste belangstelling van de lokale popliefhebbers. In ieder geval als het gaat om de deelnemers aan de quiz. In drie weken tijd hebben zich twaalf teams van drie personen aangemeld voor populaire popquiz. Het deelnemersveld is daarmee rond. Teams die zich nu nog aanmelden worden (in volgorde van aanmelding) op de reservelijst geplaatst. Op derde kerstdag (dinsdag 27 december) is De Vroolijke Frans dus weer de plek voor de gezelligste popquiz uit onze regio. Dus wees erbij op dinsdag 27 december. De quiz begint stipt om 20 uur.
Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz, die op dinsdag 27 december plaatsvindt, is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kunt u in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Pascal Elshof speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 18 uur en de kosten bedragen slechts 20 euro. Iedereen kan zich vanaf nu aanmelden via het mailadres info@devroolijkefrans.nl. Of bel naar (0575) 56 17 19.
Voorbereidingen …
De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen. De zesde editie biedt weer een gevarieerd programma waarbij het natuurlijk vooral draait om de muziekkennis! De succesformule van afgelopen vijf jaar wordt ook dit maal weer van stal gehaald: van beeldfragmenten tot korte intro’s van tracks, van regionale festivals tot internationale topacts, van muziek uit de jaren zestig tot heden. Alles komt voorbij. En natuurlijk wordt het publiek ook dit jaar weer actief betrokken, dus ook als je niet als team deelneemt, kun je op een ongedwongen manier meedoen en genieten van het vragenvuur en de gezellige ambiance!
Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.

popquiz-2016-2