(vroolijke) BroekRock 16 juni

Op zondag 16 juni is er voor de zevende keer een kleinschalig popfestival in de tuin van Uitspanning de Vroolijke Frans: De toepasselijke naam voor deze happening (vroolijke) BroekRock. Er staan drie bands en een koor op het programma die zich in een gezellige en intieme sfeer presenteren. uiteenlopend van stijl en samenstelling, van pop tot rock en vooral van piepjong tot ervaren. Achtereenvolgens zullen optreden: Amnesia, Vox jongerenkoor (inde pauzes), Rocktopussy en Move your mind. De optredens starten om 14.00 uur en gaan door tot 17.00 uur. De entree is zoals gebruikelijk gratis. Bij slecht weer vinden de optredens in de zaal plaats.

14.00 uur Amnesia
De muziek van deze jonge Zutphense/Brummense band bestaat vooral uit eigen nummers en de setlist wordt soms aangevuld met enkele covers. De muziek die zijzelf maken is vooral geïnspireerd door Nirvana, Green Day en the Foo Fighters en gaat van alternatieve rock, tot pop punk en een vleugje metal.
14.45 uur VOX Jongerenkoor
Dit koor past precies bij de Vroolijkheid want het is uitbundig en vrolijk. Zij kunnen ook mooi en ingetogen zingen. Het koor bestaat uit ongeveer 35 tieners en twintigers. Voor dit festival hebben ze een aangepast poppy repertoire
15.00 uur Rocktopussy
Met de klassieke bezetting van drums, bas, gitaar en vocalen trekt deze vriendengroep al jaren met een vaste crew door het land. De muzikale roots van de mannen liggen in de jaren zeventig. Bands en artiesten als Led Zeppelin, The Rolling Stones, Black Sabbath, Rory Gallagher, Howling Wolf hebben de stijl van de mannen vormgegeven
15.45 uur: VOX Jongerenkoor
16.00 uur Move your mind
De Dierense/ Doesburgse band Move Your Mind is volop in muzikale beweging en zorgt voor daverende optredens met rock-, blues-, soul- en nederpop covers.