02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Maaltijdbuffetten

Buffet Oeken
19,75
Optioneel, als voorafje: Heldere kippenbouillon
4,95
Pastasalade met gerookte kip en pesto
Kruidige komkommersalade met appel
Romige aardappelsalade met ham en mosterd
Wit en bruin brood met kruidenboter
Pangafilet op een bedje van wortel en prei met een romige kruidensaus
Kipschotel met paprika, ui en champignons
Varkensfilet met groene pepersaus
Witlof met ham en kaas
Frietjes met mayonaise
Knoevenoord
27,50
Optioneel, als voorafje: Doesburgse mosterdsoep met spekjes
4,95
Pastasalade met gerookte zalm en bieslook
Kipkerriesalade met vruchtjes
Griekse salade met olijven en fetakaas
Zoetzure komkommersalade met dille
Tomaatsalade met buffelmozzarella en basilicum aangemaakt met olijfolie
Gerookte makreel met pepertjes
Zoute haring met rode ui en bieslook
Rauwe ham met uienchutney
Stokbrood met kruidenboter en tapenade
Gebakken biefstukpuntjes met champignon, ui en stroganoffsaus
Beenham met mosterdsaus
Pangafilet op een bedje van prei en wortel met een witte wijnsaus
Gekruide aardappelwedges
Gemengde seizoensgroenten gestoofd in roomboter
Broek
23,75
Optioneel, als voorafje: Groentesoep met balletjes
4,95
Zalmsalade
Aardappelspeksalade
Vleessalade
Zoetzure komkommersalade
Tomaatsalade met verse kruiden
Rauwe ham met meloen
Stokbrood met kruidenboter en tapenade
Kip met peultjes en roomsaus
Gebakken varkenshaaspuntjes met mosterdsaus
Gehaktballetjes met satésaus
Gemengde seizoensgroenten gestoofd in roomboter
Frietjes met mayonaise
Vroolijke Frans
33,50
Optioneel, als voorafje: Ossenstaartsoep
4,75
Groene aspergesalade met rauwe ham
Salade rode biet met geitenkaas en bieslook
Ceasarsalade met gerookte kipfilet, bacon en rode uit
Garnalensalade met komkommer
Tomaatsalade met buffelmozzarella en basilicum
Carpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Gerookte zalm met limoenmayonaise
Gerookte forel met mierikswortelcrème
Verschillende broodsoorten met kruidenboter en aioli
Kip met oesterzwammen en sesam met een oosterse saus
Zalm met saffraansaus
Ossenhaas met stroganoffsaus
Krieltjes in de schil uit de oven, met rozemarijn, tijm en knoflook
Gemengde seizoensgroenten
Witlof met ham en kaas
Italiaans buffet
33,50
Optioneel, als voorafje: Gazpacho
4,75

Anti Pasti (koud)

Brood en smeersels met vers afgebakken ciabatta, pesto, tapenade, zeezout en olijfolie

Diverse gedroogde hammen met Parma ham, salami Milano en Coppa di Parma

Olijven In knoflook en olijfolie gemarineerd

Kaasplateau met Talaggio, Parmezaan, Gorgonzola en vijgen compote

Gamba’s gemarineerd in olijfolie en knoflook

Primi Piatti (koud)

Carpaccio rund van dun gesneden rundvlees, Parmezaan, pesto, pijnboonpitten en rucola

Ceaser salade met Romeinse sla, Parmezaan, gerookte kalkoen, rode ui, ei en ansjovis

Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum

Secundi Piatti (warm)

Mul filet & Zeewolf Verse kruiden olie

Saltimbocca van kalfsoester met Serano ham en salie

Mediterrane Kipschotel met olijven, geroosterde paprika, tomaat, peterselie en knoflook

Tagliatelle aangemaakt met olijf olie en verse basilicum

Risotto van bospaddenstoelen, Parmezaan  en verse kruiden

Geroosterde  courgette, aubergine, paprika, tomaat en tijm

Geroosterde rozeval aardappelen met rozemarijn, gepofte cherry tomaatjes en knoflook