ABBA Covertijd 2 maart

Onder de titel ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 2 maart alle aandacht voor de Zweedse legendarische formatie ABBA. De entree is € 5,- en de avond start om 21.00 uur.

Als u bij ons dineert deze avond is de entree gratis.

ABBA was het paradepaard in de zeventiger jaren van de toen heersende glamrock scène. Dat alles inclusief de obligate, kitscherige glitterkostuums, plateauzolen en stergitaren. Hun grootste hit is uiteraard Waterloo waarmee ze in 1974 het Eurovisie songfestival wonnen. Met het swingende ritme, de catchy melodieën en de samenzang van twee charmante jongedames, maakten de vier indruk. Genoeg uitdaging voor de gelegenheidsformatie om er begin maart weer een verrassende avond van te maken. De volgende muzikanten vormen de coverband voor deze avond: Raymon Oostenrijk (bas), Berry Vink (toetsen), Luuk Nengerman (gitaar), Rens Hardijzer (drums), Raoul Soentken (percussie), Lilian de Jong (zang) en Froukje Swart (zang).

Op de covertijdavonden dit voorjaar een podium voor: op 6 april Snow Patrol en 1 juni Nirvana.

Covertijd Avonden groot succes

De ‘Covertijd-avonden’ blijken een schot in de roos te zijn. Dat ze altijd op donderdag zijn blijkt voor muziekliefhebbers geen enkele belemmering te zijn om in grote getalen naar Broek af te reizen om te genieten van bijzondere optredens. Per covertijd-avond is er steeds een wisselende gelegenheidsformatie die bestaat uit muzikanten uit verschillende bands. Ze repeteren twee keer en staan dan met volledig programma op de planken. Spannend, maar de sessies rond The Police, Herman Brood, David Bowie en Tina Turner bewijzen dat het muzikaal staat als een huis. Bovendien hebben de muzikanten er erg veel plezier in en stralen dat af op het publiek. Onze dank gaat uit naar Erik Nengerman plezier in en stralen dat af op het publiek. Onze dank gaat uit naar Erik Nengerman, Paul Kraan, Robert Kersten en Rens Hardijzer die ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ met ons organiseren.