Wilde avond op 3 november

 

 

De Vroolijke Frans nodigt avontuurlijke types en wildliefhebbers met klem uit om te komen proeven wat het wildseizoen zoal te bieden heeft. Vrijdag 3 november serveren wij om 17.30 uur een koud en warm wildbuffet, ook dit jaar met speciale muzikale omlijsting door jachthoornblazers. De wildavond op 27 oktober is volgeboekt.  Reserveren voor 3 november wordt dus warm aanbevolen. De kosten van dit speciale buffet zijn € 38,50.
 
De samenstelling van het wildbuffet is op beide avonden als volgt:

 

Vooraf:

 

Cappuccino van wildbouillon met truffelroomkraag

 

Koude gerechten:

 

Salade van spinazie met eendenrilette, walnoot, appel en croutons

Salade van krieltjes met gerookte ganzenborst

Salade van rode kool met rozijnen en fazant

Bospaddenstoelensalade met pastinaak en zwijnsham

Salade van witlof met hertenham en rozemarijn

Terrine van ree met ganzenlever met veenbessencompote

Carpaccio van hert met een mousse van cantharellen en hazelnootjes

Biologisch bruin en wit brood met diverse huisgemaakte boters

 

Warme gerechten:

 

Hazepeper met appelstroop en peperkoek

Aan het buffet gesneden hertenrollade met truffelsjus

Zuurkoolschotel met rookworst van zwijn

Duo van hertenbiefstuk en saucisse van hert met saus van eekhoorntjesbrood

Puree van aardappel en pastinaak met cantharellen

Hete bliksem

Spruitjes met boter

Warme stoofpeertjes

Kruidige rode kool met appel

 

Dessert optioneel

 

IJs coupe met mascarpone-vijgen ijs nootjes en slagroom                    € 5,-