Wildavonden op vrijdag 26 oktober en 2 november

  

De Vroolijke Frans nodigt avontuurlijke types en wildliefhebbers met klem uit om te komen proeven wat het wildseizoen zoal te bieden heeft. Op vrijdag 26 oktober en 2 november serveren wij om 17.30 uur een koud en warm wildbuffet, ook dit jaar met speciale muzikale omlijsting door jachthoornblazers. Reserveren wordt warm aanbevolen. De kosten voor het buffet zijn € 38,50 per persoon.

De samenstelling van het wildbuffet 2018

koude gedeelte

Salade de Romain met rilette van gans en hazelnoten

Salade van bospaddenstoelen met zwijnsham en bieslook

Rode kool salade met gekonfijte konijn en rozijnen

Witlofsalade met appel, huis gerookte wilde eendenborst en granaatappel

Coppa di Parma van wild zwijn

Carpaccio van hert met truffel-crème en rucola

Paté van fazant met veenbessencompote

Bruin en wit brood met huisgemaakte kruidenboter en truffelboter

 

warme gedeelte:

Zacht gegaarde spareribs van hert, van onze eigen barbecue

Stoofpot van ree met eekhoorntjesbrood

Duo van hertenbiefstuk en hertensaucisse met cantharel en een jus van wild

Gebakken zwijnshaas op een bedje van bospaddenstoelen risotto

Stamppot van pastinaak

Warme stoofpeertjes

Spruitjes met spekjes van wildzwijn en abrikoos

Aardappelpuree met truffel

 

Uiteraard staan er ook verschillende wildgerechten op onze menukaart. Onze koks Luuk Pascal en Hilbert Jan zetten binnenkort in plaats van hun koksmuts hun gifgroene jagershoedje weer op, met alle gevolgen van dien. Hun trofeeën zijn vanaf half oktober op onze vernieuwde kaart te vinden. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe kaart vanaf oktober 10 oktober.