Nieuwe (lente) menukaart

Onze nieuwe lente menukaart is ingegaan. Onze koks Pascal Luuk en Hilbert lieten hun lentekriebels de vrije loop en zullen u verwennen met passende seizoensgerechten. Daarbij mogen de asperges uiteraard niet ontbreken.
De mannen hebben ze verwerkt in de de gebonden aspergesoep en natuurlijk bij de hoofdgerechten de asperges op traditionele wijze met (Veluwse) ham, ei en botersaus maar ook bij het heerlijke malse lamsrack en bij de zalm.  Daarnaast introduceren wij onder andere een duo van garnalen,  in de vorm van garnalenkroketjes met een kappertjesmayonaise, samen met een Hollandse garnalencocktailsalade. De zeebaars is op de huid gebakken en wordt geserveerd met een dragonsaus. Ook ontbreken de vegetarische gerechten niet zoals een heerlijke hartige taart van bladerdeeg met een vulling van witte en groene asperges. Als afsluiter presenteren wij met trots de ‘Tiramisu a la Simone’, huisgemaakte tiramisu met Bastogne, mascarpone en Tia Maria, volgens het recept van onze gastvrouw Simone. Wij wensen u smakelijk eten!
U kunt de nieuwe menukaart vinden op de pagina ‘de menukaart’ op deze site