Menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur

Herten Rendang

Huisgemaakte bitterbal van herten rendang, geserveerd met piccalilly en bloemkool crème

14

Buikspek

Langzaam gegaard buikspek met zuurkool, hazelnoot en mayonaise van gefermenteerde knoflook

14

Vroolijke Etagère

Een selectie van onze voorgerechten om te delen.
Vanaf 2 personen te bestellen
(prijs is p.p.)

17

Duo van Tonijn

Tartaar van tonijn met wasabi crème en een tataki gemarineerd in ponzu

16

Witlof & Biet

Geserveerd met sinaasappel, vijgen, geitenkaas en geroosterde walnoten

13

Uit de streek

Carpaccio van het ijssel vallei rund

Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten

15

Grolsche champignons

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

10

Huisgemaakte soepen

Doesburgse mosterdsoep

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

Soep van aardpeer en gepofte knoflook

Geserveerd met een krokantje van bloemkool

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

Gebakken Maishoen

Gevuld met tuinkruiden farce en geserveerd met notenjus

24

Gegrilde Hamburger

Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

uit de zee

Kabeljauwfilet

Doperwtencrème en kruim van roggenbrood

27

Claressefilet

Meerval met antiboise van Noorse garnalen en olijven

25

Vlees noch vis

Vega Burger

Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

Lasagne van Knollen

Geserveerd met mierikswortel, Old Amsterdam en cherry tomaten

21

Parelgort risotto met Doruveal

Geserveerd met gebakken bospaddenstoelen en rucola

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

21

Van het land

Gegrilde runder sukade steak 200 GR.

Geserveerd met geroosterde knolselderij en rode wijn jus

29

Wildzwijnshaas 250 GR.

Geserveerd met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus

25

Ierse biefstuk 200 GR.

Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen

26

Rose gebakken Kalfslever

Gekarameliseerde appel, spekjes en afgeblust met Calvados

25

Desserts

Parfait van Stoofperen

Geserveerd met geslagen room en kletskop

10

Trio van Chocolademousse

Variërende mousse met likeur43, Frangelico en Cointreau geserveerd met rood fruit

10

Coupe de Vroolijke Frans

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

9

Hollandse Kaasplank

Mecerino wit schapenkaas, Kaas Sangles sparrenschors, blauwschimmel Oudewijker Colosso, Roodader Fries 50+, geserveerd met kletzenbrood, walnoten en appelstroop

15

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Heeft u diëten laat het ons weten

Kindermenu

Kinderkip

Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise

10,00

Pasta met zalm

Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto

12,00

Pasta bolognese

Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas

10,00

Biefstuk & friet

Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade

12,00

Portie friet met snack

Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise

8,00

Kinderijsje

Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing

5,00