Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur
Herten Rendang
Huisgemaakte bitterbal van herten rendang, geserveerd met piccalilly en bloemkool crème
14
Buikspek
Langzaam gegaard buikspek met zuurkool, hazelnoot en mayonaise van gefermenteerde knoflook
14
Vroolijke Etagère
Een selectie van onze voorgerechten om te delen.
Vanaf 2 personen te bestellen
(prijs is p.p.)
17
Duo van Tonijn
Tartaar van tonijn met wasabi crème en een tataki gemarineerd in ponzu
16
Witlof & Biet
Geserveerd met sinaasappel, vijgen, geitenkaas en geroosterde walnoten
13
Uit de streek
Carpaccio van het ijssel vallei rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
15
Grolsche champignons
Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus
10
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes
8
Soep van aardpeer en gepofte knoflook
Geserveerd met een krokantje van bloemkool
9
Hoofdgerechten
Uit de streek
Gebakken Maishoen
Gevuld met tuinkruiden farce en geserveerd met notenjus
24
Gegrilde Hamburger
Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
22
uit de zee
Kabeljauwfilet
Doperwtencrème en kruim van roggenbrood
27
Claressefilet
Meerval met antiboise van Noorse garnalen en olijven
25
Vlees noch vis
Vega Burger
Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
22
Lasagne van Knollen
Geserveerd met mierikswortel, Old Amsterdam en cherry tomaten
21
Parelgort risotto met Doruveal
Geserveerd met gebakken bospaddenstoelen en rucola
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.
21
Van het land
Gegrilde runder sukade steak 200 GR.
Geserveerd met geroosterde knolselderij en rode wijn jus
29
Wildzwijnshaas 250 GR.
Geserveerd met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus
25
Ierse biefstuk 200 GR.
Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen
26
Rose gebakken Kalfslever
Gekarameliseerde appel, spekjes en afgeblust met Calvados
25
Desserts
Parfait van Stoofperen
Geserveerd met geslagen room en kletskop
10
Trio van Chocolademousse
Variërende mousse met likeur43, Frangelico en Cointreau geserveerd met rood fruit
10
Coupe de Vroolijke Frans
Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
9
Hollandse Kaasplank
Mecerino wit schapenkaas, Kaas Sangles sparrenschors, blauwschimmel Oudewijker Colosso, Roodader Fries 50+, geserveerd met kletzenbrood, walnoten en appelstroop
15
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Heeft u diëten laat het ons weten
Kindermenu
Kinderkip
Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise
10,00
Pasta met zalm
Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto
12,00
Pasta bolognese
Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas
10,00
Biefstuk & friet
Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade
12,00
Portie friet met snack
Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise
8,00
Kinderijsje
Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing
5,00