Kerstarrangementen 2016

Zowel voor 1ste als 2de kerstdag zijn wij volledig volgeboekt en uiteraard zijn wij heel blij met zoveel belangstelling.

Op eerste kerstdag serveren onze koks een heerlijk 5-gangendiner. Na reservering kunt u aanschuiven tussen 17.00 uur en 20.00 uur en vervolgens de hele avond genieten van het diner.

Op tweede kerstdag bent u van harte welkom vanaf 17.30 uur. Om ca. 18.15 uur wordt er en aanvang gemaakt met het buffet. Het betreft een volledig kerstbuffet, bestaande uit achtereenvolgens een koud en warm gedeelte, dat wordt afgesloten met een dessertbuffet.

Kerstdiner eerste kerstdag

Als amuse:

een amuse van gamba met forel, kaviaar en zeewier

Als voorgerecht keuze uit:

  • carpaccio van hert met truffelcrème, pijnboompitjes en een krokantje van pastinaak uit eigen tuin
  • duo van huisgerookte zalm en heilbot met gemarineerde groene asperges en kappertjesmayonaise
  • kroketjes van risotto en geitenkaas op een salade van rode bietjes en frambozendressing

Als soepje keuze uit:

  • bouillon van wild met bospaddenstoelen
    pompoensoep met cantharellen en een vleugje kerrie

Als hoofdgerecht keuze uit:

  • wildduo: gebakken biefstuk van hert en een saucisse van zwijn met appel en calvados
  • gebakken grietfilet met een jus van kreeft en garnaaltjes op een bedje van knapperige venkel
  • suprême van parelhoen met een jus van rode port en morieljes
  • tompouce van groene asperges met Parmezaanse kaas en een saus van bospaddenstoelen

Ter afsluiting:

  • een verrassend Grand Dessert, bestaande uit feestelijke zoetigheden

 

Kerstdiner voor de kinderen

 

Voor de kinderen t/m 10 jaar zijn er twee mogelijkheden, ze kunnen voor de

helft van de prijs deelnemen aan het genoemde kerstdiner of ze kunnen

kiezen uit een speciaal kerstdiner voor kinderen, dat er als volgt uitziet:

Als amuse:

amuse van rauwe ham met meloen

Als voorgerecht keuze uit:

  • mini pizzaatjes met kaas
  • champignons in een jasje

Als soepje:

een romig tomatensoepje met balletjes

Als hoofdgerecht keuze uit:

  • mini hamburger met frietjes
  • zalm op een bedje van pasta

Als afsluiting:

een Petit Grand Dessert, bestaande uit diverse lievelingsdesserts van

onze koks

 

Kerstbuffet tweede kerstdag

Koude gerechten:

  • Groene aspergesalade met gerookte zalm, heilbot en dille
  • Rode bietjessalade met zachte geitenkaas en verse kruiden
  • Bospaddenstoelensalade met pastinaak en truffel
  • Salade van gamba’s met komkommer, zeewier en appel
  • Salade van knolselderij met zwijnsham
  • Paté van eend met vijgen en port
  • Carpaccio van hert met pijnboompitjes en truffelcrème
  • Biologisch bruin- en witbrood met truffel- en kruidenboter

Warme gerechten:

  • Stoofpotje van wild, op smaak gebracht met peperkoek en pure chocolade
  • Gebakken grietfilet met een saus van kreeft en garnaaltjes
  • Duo van gebakken hert en saucisse van zwijn met daarbij een wildjus
  • Kalkoenfilet met een romige bospaddenstoelensaus
  • Aardappelpuree met knolselderij
  • Kruidige rode kool
  • Met honing op smaak gebrachte witlof
  • Spruitjes met ui en spekjes

Ter afsluiting:

Grand Dessert buffet; een feest van heerlijke zoeternijen

 

 

Diner eerste kerstdag € 42,50 per persoon.

Speciaal diner voor de kinderen € 18,50 per kind.

Kerstbuffet tweede kerstdag € 39,50 per persoon.

Kerstbuffet voor kinderen t/m 12 jaar € 19,75 per kind.

Graag vooraf reserveren: 0575-561719 of via info@devroolijkefrans.nl