01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Voorgerechten

Voorgerechten
Ceasar salade
Frisse Romeinse salade met gerookte kip, Parmezaanse kaas, gekookt ei, croutons en daarbij een knoflookdressing
9,75
Salade van vis
Frisse zomerse salade van Noorse garnalen, surimi, appel en komkommer afgemaakt met gerookte zalm en een kruidenmayonaise
11,50
Salade geitenkaas met walnoten en witte druiven
Zachte geitenkaas geserveerd met walnoten en witte druiven op een bedje van veldsla met een frambozendressing
9,25
Vitello tonnato
Rose gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, rode ui en bruschetta’s
12,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze voorgerechten, te bestellen voor 2 personen
26,50
Voorgerechten uit de streek
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,50
Huisgemaakte soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,25
Rode linzensoep met wortel
Licht pittige soep met rode linzen en wortel, geserveerd met crème fraîche en bieslook
6,25
Cappuccino van champignon bouillon
Krachtige bouillon van champignons met daarbij een roomkraag van kruiden uit eigen tuin, geserveerd in een wijnglas
6,25
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.