01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Voorgerechten

Voorgerechten
Witte en groene asperge met rauwe ham
Met rauwe ham omwikkelde witte en groene asperge met daarbij een salade van aardappel en een kwarteleitje
9,75
Oosterse zwaardvis met rijstnoedels
Gegrilde Oosterse zwaardvis met zwarte rijstnoedels, crème van rode curry en sojadressing
12,75
Salade brie brûlée met appel
Rijkgevulde salade met gebruleerde brie, vijgenchutney, appel en walnoten
8,75
Salade gerookte kip met avocado
Rijkgevulde salade met huisgerookte kip, avocado, hazelnootjes, little gem sla en een dressing van aioli
9,25
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze voorgerechten, te bestellen voor 2 personen
26,50
Voorgerechten uit de streek
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,50
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep (soep uit de streek)
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,25
Aspergesoep met gerookte zalm
Romige, witte aspergesoep met gerookte zalm en ei
6,25
Gevogelte-bouillon met kalkoen
Krachtige bouillon van gevogelte met daarbij kalkoen en lente-ui
6,25
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.