01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28

Voorgerechten

Voorgerechten
Tartaar van huisgerookte zalm
Zalm, gerookt in onze eigen rookoven, bereid tot een heerlijke tartaar met appel, kappertjes, zeewier en een krokantje van spinazie
9,50
Zwijnsham met risotto-bitterballetjes
Heerlijke ham van zwijn met huisgemaakte bitterballetjes van risotto gevuld met bospaddenstoelen, met daarbij truffelcrème
8,50
Loempia van geitenkaas met bietjessalade
Huisgemaakte loempia van geitenkaas met honing op een salade van rode bietjes, rucola en walnoten
7,50
Duo van hert
Hertencarpaccio met truffelcrème en een krokantje van pastinaak en hertenpaté met veenbessencompote
9,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze voorgerechten, te bestellen voor 2 personen
24,50
Voorgerechten uit de streek
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,25
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Soepen
Cappuccino van duivenbouillon
Bouillon van duif met daarop een crème van truffel geserveerd in een wijnglas
5,75
Gebonden bospaddenstoelensoep
Stevige soep van eekhoorntjesbrood, cantharellen en oesterzwammen
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
5,75
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.