01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
15
15
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2

Voorgerechten

Voorgerechten
Salade brie brûlée
Frisse salade van rucola met daarop appel, walnoten, vijgenchutney en brie, gebrand met rietsuiker
8,75
Duo van Hollandse garnalen
Garnalenkroketjes met een kappertjesmayonaise, samen met een Hollandse garnalencocktail
9,50
Vitello tonato
Dungesneden, rosé gebraden kalfsmuis met daarbij tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en peterselie
11,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze voorgerechten, te bestellen voor 2 personen
24,50
Voorgerechten uit de streek
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,25
Licht gerookte carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Soepen
Aspergesoep met boerenham
Romige, witte aspergesoep met ei en boerenham
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
5,75
Bouillon van kalfsstaart
Krachtige bouillon van kalfsstaart met kruiden uit eigen tuin
5,75
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.