01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Voorgerechten

Voorgerechten
Frisse salade brie brûlée
Frisse salade van rucola met daarop appel, walnoten, vijgenchutney en brie, gebrand met rietsuiker
8,75
Salade gamba met spinazie
Frisse spinaziesalade met gebakken gamba’s, avocado en pijnboompitjes met een aioli-dressing
10,50
Huisgerookte eend met witlof en granaatappel
Dungesneden huisgerookte eendenborst, met een salade van witlof en appel, daarbij granaatappel en een krokantje van zoete aardappel
9,75
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze voorgerechten, te bestellen voor 2 personen
22,75
Voorgerechten uit de streek
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,25
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Soepen
Geroosterde paprikasoep
Paprikasoep van geroosterde paprika’s met crème fraîche en bieslook
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
5,75
Cappuccino van maiskip
Bouillon van Veluwse maiskip, daarop een kruidenroomkraag van kruiden uit eigen tuin, dit alles geserveerd in een wijnglas
5,75
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.