01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Voorgerechten

Voorgerechten
Tartaar van huisgerookte zalm
Huisgerookte zalmtartaar met kappertjes en augurk met daarbij zoetzure venkel, kruidenmayonaise en een krokantje van sesam
11,75
Wildstoof loempia
Loempia gevuld met stoofvlees van wild, geserveerd met truffelmayonaise en veenbessencompote
10,50
Hertencarpaccio met truffelcrème en pastinaakchips
Dun gesneden carpaccio van het hert met daarbij een crème van truffel, pastinaakchips, beukenzwammen en pijnboompitten
13,50
Salade van bospaddenstoelen en geitenkaas
Rijk gevulde salade van gebakken paddenstoelen, gegrilde courgette, geitenkaas, hazelnootjes en balsamicodressing
9,25
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze voorgerechten, te bestellen voor 2 personen
26,50
Voorgerechten uit de streek
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,50
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,25
Romige kastanjesoep
Kastanjesoep gemaakt van tamme kastanjes geserveerd met bosui
6,25
Wildbouillon met truffel
Rijkgevulde wildbouillon met een truffelroomkraag geserveerd in een wijnglas
7,25
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.