01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28

Nagerechten

Nagerechten
Monchou-mousse met bastogne
Romige monchou-mousse met bastognekoek en rood fruit
7,25
Pure chocolademousse met framboos
Chocolademousse van pure chocolade met een coulis van framboos en een kletskopje van framboos en slagroom
7,75
Nagerechten uit de streek
Coupe ‘De Vroolijke Frans’
Royale coupe vanille-ijs met gekarameliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
7,75
Betuwse karamelpeertjes
Gekarameliseerde Betuwse peertjes met een vleugje kaneel, daarbij mascarpone-vijgenroomijs en slagroom
7,50
Suikerbrood met citroenijs
Lauwwarm suikerbrood van biologische bakkerij Verbeek met citroenroomijs en slagroom
7,50
Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Speciale koffiedesserts
Irish coffee
Koffie, Ierse whiskey en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
6,25
Spanish coffee
Koffie, Tia Maria en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
6,25
Italian coffee
Koffie, Amaretto en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
6,25
French coffee
Koffie, Grand Marnier en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
6,25
Afkomstig van de wijnkaart, zoet voor op de dessertkaart
Pedro Ximenez Cosecha – Montillia – Moriles – Perez Barquero
Cosecha met een zuivere en doorzichtige kleur, waardoor deze wijn erg verschilt van de traditionele PX-wijnen. Nectar van rijp en gedroogd fruit in het aroma. Zijdezacht en soepel in de mond. Heerlijk bij chocolade, vanille-ijs en vele kazen!
4,25
Muscat de Rivesaltes Blanc
Frisse, zoete muscatwijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. De wijn heeft een fraaie, rijke smaak en is 100% biodynamisch.
4,25