01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Wildzwijns sukade met bospaddenstoelenrisotto
Zacht gegaarde sukade van wildzwijn met een risotto van bospaddenstoelen
21,50
Hertenbiefstuk
Gebakken biefstuk van hert geserveerd met een truffeljus
23,50
Proeverij van wild
Zacht gegaarde hertenwang, gebakken wilde eendenborst, zwijnshaas en een saucisse van fazant, dit alles geserveerd met een wildjus met cantharellen
27,50
Hoofdgerechten uit de streek
Ribroast van het Veluws landvarken
Licht gepekelde ribroast van de grill met honing-tijm mosterdsaus op een bedje van zuurkool
20,50
Gegrilde maiskip met een lichte kerriesaus
Veluwse maiskip van de grill met een lichte kerriesaus en een krokantje van rauwe ham
18,50
Hoofdgerechten vis
Zalm met spinazie
Gebakken zalmfilet met spinazie, rode ui en pijnboompitjes en een beurre-blanc saus
22,50
Snoekbaars met appel en venkel
Op de huid gebakken snoekbaars met daarbij appel, venkel en een witte wijnsaus met citroen
24,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Bietenburger met briochebrood
Huisgemaakte bietenburger van rode biet uit eigen tuin, geserveerd net briochebrood, avocado, mango, hummus, rucola en feta kaas
18,50
Geitenkaassalade met pompoen
Rijkgevulde maaltijdsalade van rucola met gebruleerde geitenkaas, geroosterde pompoen, walnoten en een dressing met honing
16,50
Gevulde portobello met bospaddenstoeltjes
Portobello gevuld met een mix van verschillende bospaddenstoelen, met walnoot en afgegarneerd met een blauwschimmelkaas op een bedje van mixsla
17,50
Hartige taart met herfstgroenten
Huisgemaakte hartige taart van groenten uit eigen tuin: wortel, pastinaak, gele biet, schorseneren, peterselie en hazelnoten
16,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.