01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Eendenborst met gerookte knoflook
Rose gebakken eendenborst met daarbij een saus van sinaasappel en gerookte knoflook
22,50
Dry aged entrecote (250 gram)
5 weken droog gerijpte entrecote van de grill met daarbij jus de veau
29,50
Stoofpotje van kalf in bier gestoofd
In winterbier gestoofd kalfsvlees met een stamppotje van winterpostelein
23,50
Hoofdgerechten uit de streek
Varkenshaas van de grill met briesaus
Gegrilde varkenshaas met ui, spek en champignons en een saus van brie
21,50
Gevulde maiskip suprême
Suprême van maiskip van de Veluwe, gevuld met chorizo en roomkaas met daarbij pesto
19,50
Hoofdgerechten vis
Duo van zalm
Gebakken zalm op een bedje van risotto met gerookte zalm en kruidenolie
23,50
Winterkabeljauw met amandel
Op de huid gebakken winterkabeljauw met een amandelkruidenkorst en romige dragonsaus
22,50
Gamba pappardelle met kreeftenjus
Brede lintpasta met gamba’s, spinazie en kreeftenjus
22,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Lasagne van bospaddenstoelen
Huisgemaakte lasagne van paddenstoelen, spinazie en mascarpone, gegratineerd met Parmezaanse kaas
18,50
Vegetarische curry
Curry met een Marokkaanse twist, met kikkererwten, aubergine, tomaat, harissa en ras el hanout, geserveerd met parelcouscous
17,50
Gevulde puntpaprika
Zoete puntpaprika gevuld met quinoa, champignons, feta en amandelschaafsel met paprikatapenade
17,50
Hoofdgerechten vegetarisch uit de streek
Gevulde portobello met bospaddenstoeltjes
Dun gesneden rode bietjes uit eigen tuin met loempia’s van geitenkaas en hazelnoot met daarbij een dressing van honing en tijm
16,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.