01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Dry aged entrecote van het IJsselvallei-rund
6 weken lang drooggerijpte entrecote van de grill, van het IJsselvallei-rund, met een jus de veau (kalfsjus)
28,50
Hoofdgerechten uit de streek
Ribroast van het Veluws landvarken
Licht gepekelde ribroast van de grill met honing-tijm mosterdsaus
20,50
Stoofpotje van Veluwse maiskip met groente
Stoofpotje van Veluwse maiskip geserveerd in een pannetje met aubergine, courgette en ui, met geurige Basmatirijst
18,50
Veluwse varkenshaas met brie
Gebakken varkenshaas van het Veluws landvarken, met gesmolten brie en een krokantje van rauwe ham
19,50
Hoofdgerechten vis
Gebakken heekfilet
Op de huid gebakken heekfilet met pesto en cherry tomaatjes
20,50
Zalm met een kruidenkorstje
Zalmfilet met een kruidig broodkorstje uit de oven met daarbij een botersaus
22,50
Rode poon met limoenrisotto
In de oven gegaarde filet van rode poon, met limoenrisotto en kruidenolie uit eigen tuin
23,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Quinoa-taartje met feta en spinazie
Krokant gebakken taartje met quinoa, fetakaas, spinazie en pijnboompitjes
18,50
Pappardelle met groene asperges
Brede lintpasta met groene asperges, pesto, rucola en Parmezaanse kaas
16,50
Maaltijdsalade brie brûlée
Frisse maaltijdsalade van rucola met daarop appel, walnoten, vijgenchutney en brie, gebrand met rietsuiker
16,50
Hartige taart van groenten uit eigen tuin
Huisgemaakte hartige taart met hazelnoten en wisselende groenten uit eigen tuin, met daarbij een paprika-tapenade
16,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.