01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Wildstoofpotje van hert, zwijn en haas
Stoofpotje van hert, zwijn en haas, met daarbij een stamppotje van gele bietjes uit eigen tuin
20,50
Proeverij van wild
Gebakken hertenbiefstuk, gekonfijt boutje van wilde eend, saucisse van haas en gebakken zwijnshaas, met een jus van wild en eekhoorntjesbrood
26,50
Hertenbiefstuk met jus van truffel en pure chocolade
Gebakken biefstuk van hert met een jus van truffel en een vleugje pure chocolade
24,50
Hoofdgerechten uit de streek
Ribroast van het Veluws landvarken
Gegrilde ribroast van het Veluws landvarken met daarbij romige zuurkool en een jus van jeneverbessen
20,50
Veluwse maiskip crépinette
Veluwse maiskip gevuld met een farce van paddenstoelen, kruiden en rozemarijnsaus
18,50
Hoofdgerechten vis
Zalm in bladerdeeg met romige dragonsaus
Zalmfilet omwikkeld met bladerdeeg, gegaard in de oven, geserveerd met een romige dragonsaus
20,50
Roodbaars met jus van kreeft
Op de huid gebakken roodbaars met een jus van kreeft en gepofte kappertjes
22,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Hartige taart van bospaddenstoelen en pastinaak
Huisgemaakte hartige taart met daarin pastinaak, cantharellen, oesterzwammen, champignons en eekhoorntjesbrood
17,50
Loempia van geitenkaas met bietjessalade
Huisgemaakte loempia van geitenkaas en honing op een salade van rode bietjes, rucola en walnoten
17,50
Pompoenlasagne met spinazie en ricotta
Lasagne met pompoen, spinazie, ricotta, pijnboompitjes en een vleugje salie
16,50
Groentencurry met naanbrood
Licht pittige curry van groenten geserveerd met naanbrood
16,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.