01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
15
15
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Asperges traditioneel
Witte asperges met boerenham, ei, botersaus en gekookte krieltjes
19,50
Lamsrack met asperges
Gebakken lamsrack met witte asperges en daarbij een jus van lamsvlees
28,50
Gebakken eendenborst
Rosé gebakken eendenborst met rabarber uit eigen tuin en een honing-sinaasappeljus
21,50
Hoofdgerechten uit de streek
Gegrilde Veluwse varkens-ribeye
Varkens-ribeye van het Veluws landvarken van de grill, met daarbij een romige groene pepersaus
19,50
Veluwse maishoen suprême
Suprême van Veluwse maishoen gevuld met roomkaas, zongedroogde tomaatjes, pesto en kruiden uit eigen tuin
18,50
Hoofdgerechten vis
Zalm met asperges
Gebakken zalmfilet met witte asperges en een beurre-blanc saus
21,50
Gebakken zeebaars met groene asperges
Zeebaars op de huid gebakken met daarbij groene asperges en een dragonsaus
23,50
Oosterse gamba’s
Gebakken gamba’s op Oosterse wijze, met glasnoedels, zeewier en sesamzaadjes
24,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Witte en groene asperge-tompouce
Tompouce van witte en groene asperges met bladerdeeg en een botersaus
17,50
Gele groentecurry met geurige rijst
Licht pittige gele curry met groene boontjes, ei, babymais, Basmatirijst en een kroepoek van gerookte paprika
17,50
Maaltijdsalade brie brûlée
Frisse maaltijdsalade van rucola met daarop appel, walnoten, vijgenchutney en brie, gebrand met rietsuiker
16,50
Prei-lasagne met puntpaprika
Rijk gevulde lasagne met gestoofde prei, zoete puntpaprika, mozzarella en hazelnootjes
16,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.