01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
18
18
19
19
20
20
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
december 2019
december 2019
terras1
terras1

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Duo van Joviander jong rund
Gegrilde ribeye en langzaam gegaarde sukade met daarbij pastinaakpuree en een jus van port
28,50
Huisgerookte eendenborst
Warm gerookte eendenborst met daarbij een sinaasappeljus
23,50
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
21,50
Hoofdgerechten uit de streek
Varkensprocureur langzaam gegaard
12 uur gegaarde varkensprocureur van het Valleivarken met aardappelpuree met dragon en een jus
22,75
Veluwse kip suprême met chorizo en roomkaas
Gevulde kip suprême van Beitelsche kip uit Putten, gevuld met roomkaas en chorizo met een roomkaassaus
19,50
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet met risotto
Gebakken zalm met een limoenrisotto en een witte wijnsaus
23,50
Winterkabeljauw met wortel
Op de huid gebakken skrei met geglaceerde wortel en een saffraansaus
22,50
Schelvis met spinazie
Met spek omwikkelde schelvis gevuld met spinazie met daarbij een beurre blanc saus
21,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Groene Thaise curry
Thaise groene curry met kokos, haricoverts, paksoi, sugar snaps, courgette en taugé, geserveerd met geurige Basmatirijst
19,75
Gevulde portobello met quinoa
Portobello met quinoa, fetakaas, spinazie en pijnboompitten met daarbij een paprika tapenade
18,50
Maaltijdsalade pompoen met zoete aardappel
Geroosterde pompoen en zoete aardappel geserveerd op een frisse salade met feta, walnoot en een sinaasappeldressing
18,50
Hoofdgerechten veganistisch
Veganistische pizza van bloemkool
Pizza gemaakt van bloemkool met daarbij tomatensaus, broccoli, shiitakes en bonen
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.