01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Zacht gegaard lamsvlees met raapstelen
Lamsprocureur, zacht gegaard in rode wijn, met daarbij een stamppotje van raapstelen
24,50
Surf en turf van gamba en kalf
Een combinatie van gebakken gamba’s met een jus van kreeft en een gegrilde kalfsribeye
26,50
Gildehoen crépinette met pesto en pistache
Crépinette van gildehoen gevuld met pesto en pistache met daarbij mais en Hollandaise saus
19,50
Hoofdgerechten uit de streek
Varkenshaas van de grill met briesaus
Gegrilde varkenshaas met ui, spek en champignons en een saus van brie
21,50
Asperges traditioneel
Witte asperges geserveerd met ham van het Veluws landvarken, gekookt ei, krieltjes en luchtige Hollandaise saus
20,50
Hoofdgerechten vis
Zalm met asperges
Gebakken zalmfilet geserveerd met witte asperges en een beurre-blanc saus
23,50
Saltimbocca van zeewolf
Zeewolf omwikkeld met rauwe ham en salie met daarbij een tomaat-kappertjes saus
22,50
Kruidige rode mul
Rode mul gekruid met kruiden uit eigen tuin en geserveerd met parelcouscous
20,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Wrap met falafel en kikkererwten
Rijkgevulde wrap met falafel, kikkererwten en humus met daarbij veldsla en een yoghurt-komijn saus gegratineerd met oude kaas
19,50
Risotto met bospaddenstoelen
Romige risotto met paddenstoelen met daarbij chips van verschillende groenten en Parmezaan
17,50
Ravioli met spinazie en ricotta
Huisgemaakte ravioli gevuld met spinazie en ricotta met groene asperge en pijnboompitten
18,50
Tompouce van witte en groene asperge
Taartje van bladerdeeg met daarbij witte en groene asperge, ei en witte wijn saus
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.