01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Joviander entrecote met pepersaus
Gegrilde entrecote van jong rund, met daarbij een groene pepersaus
27,50
Zacht gegaarde kalfswang
Kalfswang, zacht gegaard in Grimbergen blond bier, met daarbij truffelrisotto
23,50
Kip in ’t pannetje met parelcouscous
Sappige kip in een pannetje met mais, courgette, aubergine en een saus van roomkaas, geserveerd met parelcouscous
19,50
Hoofdgerechten uit de streek
Ribroast van het Veluws landvarken
Gegrilde ribroast van het Veluws landvarken met een honing-mosterdsaus
20,50
Hoofdgerechten vis
Zeebaars met spinazie
Op de huid gebakken zeebaars met romige spinazie en rode ui
20,50
Zalm met bladerdeeg
In bladerdeeg gebakken zalmfilet met een witte wijnsaus
23,50
Kabeljauw met prei en kerrie
Op de huid gebakken kabeljauw met een krokantje van rauwe ham en een saus van prei en kerrie
21,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Mexicaans gekruide curry
Licht pittige curry met courgette, tomaat, kidneybonen en mais, geserveerd met tortilla chips
18,50
Hartige taart van groenten uit eigen tuin
Huisgemaakte hartige taart van wisselende groenten uit eigen tuin met mozzarella en paprika tapenade
17,50
Salade geitenkaas met walnoten en druiven
Zachte geitenkaas geserveerd met walnoten en witte druiven op een bedje van veldsla met een frambozendressing
17,50
Truffelrisotto met groene asperge
Romige risotto met truffel met daarbij groene asperge, Parmezaanse kaas en rucola
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.