01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
20,50
Hertenbiefstuk
Gebakken biefstuk van hert met een truffeljus
25,50
Proeverij van wild
Hazenrugfilet, hertenbiefstuk, wildstoofpotje en wildzwijn-rack geserveerd met een wildjus
29,50
Wildzwijn procureur met pastinaak
In Grolsch herfstbok gegaarde procureur van wildzwijn met daarbij een stamppot van pastinaak
23,50
Gegrilde kippendijen met mais
Kippendijen van de grill met daarbij mais en een hollandaisesaus
19,50
Hoofdgerechten uit de streek
Veluwse varkenshaas met brie en spek
Gevulde varkenshaas van het Veluws landvarken, met brie, omwikkeld met spek en geserveerd met een saus van Boursin
21,50
Hoofdgerechten vis
Gratin van verschillende vissoorten
Dagelijks wisselende verse vis uit de oven met een gegratineerde kruidenkorst en een tomaten-kappertjessaus
22,50
Zalm met spinazie
Gebakken zalmfilet met een beurre-blancsaus en gebakken spinazie met rode ui
22,75
Hoofdgerechten vegetarisch
Groententompouce met mozzarella
Torentje van gegrilde groenten met mozzarella en paprika-tapenade, afgemaakt met bladerdeeg
19,50
Paddenstoelenrisotto met spinazie
Romige risotto met paddenstoelen, spinazie, Parmezaanse kaas en bosui
18,50
Salade van bospaddenstoelen en geitenkaas
Rijkgevulde salade van gebakken bospaddenstoelen, gegrilde courgette, geitenkaas, hazelnootjes en balsamicodressing
17,75
Indiase pompoen-rode-linzen taart
Huisgemaakte hartige taart van pompoen en linzen op Indiase wijze gekruid met crème fraîche
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappel- en groentengarnituren.