01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28

Maaltijdbuffetten

Broek
19,50
Optioneel, als voorafje: Groentesoep met balletjes
4,50
Zalmsalade
Aardappelspeksalade
Vleessalade
Zoetzure komkommersalade
Tomaatsalade met verse kruiden
Rauwe ham met meloen
Stokbrood met kruidenboter en tapenades
Kip met peultjes en roomsaus
Gebakken varkenshaaspuntjes met mosterdsaus
Gemengde seizoensgroenten
Gebakken aardappeltjes
Knoevenoord
24,50
Optioneel, als voorafje: Doesburgse mosterdsoep met spekjes
4,50
Pastasalade met gerookte zalm en bieslook
Kipkerriesalade met vruchtjes
Griekse salade met olijven en fetakaas
Zoetzure komkommersalade met dille
Tomaatsalade met buffelmozzarella en basilicum aangemaakt met olijfolie
Gerookte zalm met limoenmayonaise
Zoute haring met rode ui en bieslook
Rauwe ham met uienchutney
Stokbrood met kruidenboter en diverse tapenades
Gebakken biefstukpuntjes met champignon, ui en stroganoffsaus
Beenham met mosterdsaus
Pangafilet op een bedje van prei en wortel met een witte wijnsaus
Gekruide aardappelwedges
Gemengde seizoensgroenten
Vroolijke Frans
29,50
Optioneel, als voorafje: Ossenstaartsoep
4,50
Groene aspergesalade met rauwe ham
Gegrilde groentesalade met geitenkaas
Kipkerriesalade met vruchtjes
Garnalensalade met komkommer
Tomaatsalade met buffelmozzarella en basilicum
Carpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Gerookte zalm met limoenmayonaise
Gerookte forel met mierikswortelcrème
Verschillende broodsoorten met kruidenboter en diverse tapenades
Kip met oesterzwammen en taugé met een oosterse saus
Zalm met saffraansaus
Ossenhaas met stroganoffsaus
Krieltjes in de schil uit de oven, met rozemarijn, tijm en knoflook
Gemengde seizoensgroenten
Witlof met ham en kaas
Mediterraans buffet
28,50
Optioneel, als voorafje: Pomodoriesoep
4,50
Pastasalade met artisjokken en fetakaas
Paprikasalade met chorizo
Salade caprese (pomodori tomaten, buffelmozzarella en basilicum)
Italiaanse broodsalade met komkommer, tomaatjes, rode ui en olijven.
Mediterraanse vleeswaren: Serranoham, salami Milano, coppa di Parma
Gemarineerde olijven
Ciabattabrood met tzaziki en ansjovistapenade
Gebakken gamba’s en inktvisringen met rode peper en knoflook
Lamsstoofpotje met courgette en aubergine
Mediterraanse kipschotel met olijven en paprika
Ratatouille met courgette, ui, aubergine, paprika en tomaat
Patatas bravas (gebakken aardappelpartjes) met oregano
Frans buffet
26,50
Optioneel, als voorafje: Franse briesoep met knoflook en lente-ui
4,50
Salade van haricots verts, paprika, olijven, ei en tonijn (Salade nicoise)
Salade van komkommer met brie, cherrytomaatjes en noten
Champignonsalade met blauwschimmelkaas
Krieltjessalade ham, mosterd en bieslook
Peperpaté en croute
Frans stokbrood met kruidenroomkaas
Frans stoofpotje van rundvlees met rode wijn, spekjes, champignons en ui (Boeuf bourguignon)
Kip in wijnsaus met groenten en kruiden (coq au vin)
Zalm met fruit de mer en beurre blanc
Franse quiche met spekjes, ui en tomaat (Quiche lorraine)
Gegratineerde aardappeltjes met kaas
Gemengde Franse groenten (Ratatouille)